GEKKO Játszóház Képességfelmérés Játékórák Nyári Tábor Blog

Tisztelt látogatónk!

Amikor Ön a GEKKO Pedagógia (a továbbiakban GEKKO) honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra. Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunk kialakítása során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen. Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a GEKKO Garden Kft.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, nem adjuk tovább. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használhatja. Ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (e-mail), telefonszámát valamint kérdését vagy véleményét. Ezeket az adatait eljuttatjuk a GEKKO Garden Kft. illetékeseihez; válaszukkal megkeressük Önt. Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben, telefonon vagy postai úton.

Milyen adatait tároljuk?

  • Honlapunk forgalmi adatait a Google Analytics rendszerrel mérjük. Ez a rendszer kizárólag műszaki jellegű technikai információt, illetve az Ön által meglátogatott oldalakoról tárol el információt annak érdekében, hogy a statisztikai adatok segítségével fejleszteni tudjuk honlapunk tartalmát. Ilyen adat például számítógépének IP címe, az operációs rendszer megnevezése stb. Ezek az adatok nyilvánosak, semmilyen személyes jellegű információt nem tartalmaznak.
  • A honlapunkon azokat az adatokat, amelyeket különböző űrlapokon (például a kapcsolatfelvételi űrlap, jelentkezés, beiratkozás) Ön ad meg számunkra meghatározott céllal (például felmérésre jelentkezés).
  • A GEKKO fórumon a regisztrációkor megadott adatok.
  • Ha chat-en (online csevegés) lép kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, a chat elindításakor megadott becenevet és a munkatársunkkal folytatott beszélgetését - minőségellenőrzési céllal - rögzítjük.

Spammelünk?

Nem. A GEKKO elkötelezett híve a spam (kéretlen reklám emailek, levelek küldemények) elleni harcnak, tiszteletben tartjuk magánszféráját. Kivételt képez, ha regisztrál fórumunkra, előfizet hírlevelünkre, vagy más módon kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel.

Regisztrált fórum felhasználóinkat sem árasztjuk el felesleges, érdektelen, reklám jellegű üzenetekkel, kizárólag akkor küldünk - a fórum szoftver technikai jellegű értesítésein túl - levelet, amennyiben azt gondoljuk, hogy valóban hír értékű, hasznos információt tudunk közölni.

Adatainak törlése

Ha szeretné, hogy a nekünk megadott adatait töröljük nyilvántartásunkból, azt bárminemű feltétel nélkül, díjmentesen, a lehető leghamarabb megtesszük. Ezt kérheti tőlünk elektronikus levélben:
az admin@gekkonet.hu email címen.