Blogot indítottunk

Sok fejtörést és előkészítő munkát követően megkezdtük a GEKKO Pedagógia online jelenlétének teljes átalakítását. A célunk nem pusztán “ráncfelvarrás” volt.

Tehát nem csak a szebb design, hanem átláthatóbban, könnyebben böngészhető, emészthetőbb formában tálalni mindazt a rengeteg információt, amelyet szeretnénk megosztani a gyermekek fejlődése iránt érdeklődő szülőkkel.

A szolgáltatásaink (felmérés, játékórák, tábor) ismertetésén és a játszóházak oldalain kívül minden mást itt, ebben a blogban fog megtalálni. Itt teszünk közzé mindent: a szülőknek és szakembereknek szánt cikkeket, híreket, kutatási eredményeket, letölthető ténylapokat, teszteket, gyűjteményeket. A régi dolgainkat a magazinból és kalauzból, illetve rengeteg újdonságot, amivel a korábbi honlapot már nem lett volna praktikus tovább bővíteni.

Itt akkor is könnyen megtalál majd mindent, ha nagyon sok anyagot teszünk közzé. Hiszen megszokott, egységes blog szerkezetben, időrendben, illetve kategóriák szerint csoportosítva és címkék segítségével is navigálhat.

Megszüntetjük a korszerűtlen fórumot, de itt a blogon folytatjuk a közkedvelt ingyenes szaktanácsadást. Itt még könnyebb lesz tanácsot kérni, illetve a korábbi válaszaink közül megtalálni azokat, amelyek kapcsolódnak az adott témához.

Minden bejegyzésünket kommentálhatja is, amihez külön regisztrálni sem kell nálunk, hiszen Facebookot használunk erre a célra is. Ha szeretne értesülni a fontosabb blogposztokról, kövesse oldalunkat:

http://www.facebook.com/gekkopedagogia