Ajánljuk: HABA

icon-ajanljuk

Amióta világ a világ, a gyermekek imádnak a fával játszani. A kezükben egy bot azonnal játékká válik, ahogyan a kavicsok is életre kelnek. Ki tudja mióta készülnek fából és más természetes anyagokból játékok, amelyek a gyermekek fantáziáját megmozgatják, és hozzájuk akár egész életre szóló érzelmek fűzik.

Amikor egy fejlesztő pedagógus, aki a gyermekekkel sokat játszik (és ezt a varázslatot felnőtt fejjel is újra tanulta) ránéz egy játékra, egy szempillantás alatt meg tudja mondani, hogy aki a játékot készítette, mennyire érti a babák, és a nagyobb gyermekek világát. Ezt meg lehet mondani a játék formáiból, színeiből, megmunkálásából, a felhasznált anyagok minőségéből és abból a hangulatból, amit a játék áraszt, ha a felnőtt egy kicsit visszamegy gyermekbe.

Német minőség

Ennek megfelelően nem a legolcsóbb termékek ezek, amit fából, textilből, porcelánból készíteni lehet. De nem használnánk őket a GEKKO játszóházakban, és Önnek sem ajánlanánk, ha nem tudnánk, hogy megéri megfizetni mindazt a pluszt, amitől ezek a termékek igazán jók, amitől nagyon működnek, amiért igen tartósak, és amiért komolyan meg is szeretik őket a gyermekek.

Egész világ babáknak és nagyobbacskáknak

A HABA nem csak játékokat kínál, hanem voltaképpen egy komplett környezetet, amely hat éves korig tökéletesen megfelelő a gyermekek számára. Bébijátékok, fejlesztőjátékok, fűzőjátékok, babák, jelmezek, tologatós kocsi, golyópályák, építőkockák, társasjátékok, étkészletek, iskolaszerek, óvodaszerek, gyerekékszerek… Fiúknak és lányoknak. És bútorok! Az egész gyerekszoba. Minden szülő tudja, talán különösen az anyák, hogy milyen jó a gyermek számára varázslatos, biztonságérzetet nyújtó, inspiráló, barátságos környezet kialakítása, benne természetesen a játékokkal. Ha valaki abban a szerencsés helyzetben van, hogy ezt a minőséget megengedheti magának, és biztos akar lenni benne, hogy a gyermek fizikai, érzelmi, értelmi fejlődéséhez a hozzáértők szerint is tökéletesen megfelelő tárgyakkal, játékokkal, bútorokkal veszi körbe gyermekét, itt nagyjából mindent megtalál egy helyen, egyetlen harmonikus kínálatból.

Tovább is van, mondjuk még

Rengeteg érdekességet tudunk mesélni a HABA játékokról, elsőként például az építőkockákat vesszük közelebbről szemügyre. Ha kíváncsi az új blogbejegyzéseinkre, kövesse Facebook oldalunkat!

HABA játékbolt és nagykereskedés

1126 Budapest, Csörsz u. 7.
Tel.: (+36-30) 791-5858
Honlap: www.dione.hu
Facebook: HABA mintabolt és nagykereskedés

(X) Ezt az ajánlást a Dioné Kft. díjazás ellenében megjelenő hirdetése kapcsán tettük közzé. Kizárólag olyan termékeket és szolgáltatásokat ajánlunk a szülők és gyermekekkel foglalkozó szakemberek figyelmébe, amelyeket ismerünk, kedvelünk, és ezért jó szívvel ajánlunk másoknak is. Ajánlásunk nem hirdetés, a szöveget a GEKKO Pedagógia munkatársai fogalmazták.