Délután is jöhetnek GEKKO-ba az iskolások

Sok szülő jelezte felénk, hogy általános iskolás gyermekét hozná GEKKO órákra, de 16 óráig kötelező foglalkozások vannak az iskolában, utána pedig már nem tudják megoldani. Ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a tisztelt szülőket, hogy a délutáni foglalkozásokról felmentést lehet kérni.

A GEKKO játszóházak intézményi igazolást adnak arról, hogy az adott időszakban hasznos képességfejlesztő foglalkozásokra jár a gyermek, amit a tapasztalataink szerint el szoktak fogadni annál is inkább, mert kifejezetten cél a délutáni foglalkozásokba az iskolán kívül egyéb pedagógiai és civil szervezeteket bevonni.

Szeretnénk tehát megnyugtatni a szülőket, hogy a törvényi szabályozás miatt a GEKKO játékórák délutáni látogatásának nincs akadálya.

Könnyebb lett GEKKO-ba járni!

3750

Könnyebb lett GEKKO-ba járni a GEKKO Pedagógia által javasolt díjszabás szerint. Másfelől 4 fős bölcsődei, óvodai, iskolai gyermekcsoportokat együtt lehet beíratni. Sok elfoglalt dolgozó szülő egyszerűen nem ér rá arra rendszeresen, hogy elhozza a gyermekét a játszóházba, megvárja a játékórát, majd visszavigye a bölcsődébe, óvodába, iskolába vagy hazavigye. Számukra jelent ideális megoldást a csoportos jelentkezés.

Tovább >>>

Díjazták a minőséget

Idén nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt ügyfeleinknek, partnereinknek mindennapi választásukhoz.

„Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”

Tovább >>>