Játék: Egy mukkot se!

A szülők imái meghallgattattak. Újabb zseniális HABA társasjátékot ajánlunk: egy pisszenés nélkül kell játszani. :-) És Egér Ervin még a képességeket is fejleszti…

Tovább >>>

Milyen játékokkal fejlesszem?

KÉRDÉS: Üdvözlöm! Amikor már jár, lépcsőn felmászik ill. letolat, 5-6 szót használ stb. 15 hónapos, milyen játékokkal tudom őt a legjobban segíteni? Nem akarom elvenni a kenyerét, de jelenleg nem állok olyan jól, h. a babaúszás mellett még havi 20.000 Ft-ért elvigyem Önökhöz, bármennyire is szeretném. Előre is köszönöm, Krisztina

Tovább >>>

Milyen fejlesztő játékot ajánl csecsemőknek?

KÉRDÉS: Kedves Gergő! Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket. Van egy 3 hónapos babám és szeretném megkérdezni Tőled, hogy tudsz-e ajánlani játékokat csecsemőknek, amik hasznosak és már ebben a korban is fejlesztik a gyerekeket. Az én kislányom most kezd érdeklődni a külvilág iránt, de hamar megun mindent és akkor elégedetlenkedik. Cserélgetni szoktam a helyét (kiságy, járóka, csücsi és a fölé aggatott tárgyakat). Tudom, hogy rengeteg játék van és ezért, talán butának is hangzik a kérdésem, de a bőség zavarában jó lenne tudni mi az ami valóban fontos. Köszönöm előre is a válaszod, Hopentosz.

Tovább >>>

Sifteo

sifteo-nyitokep

Talán a legnagyobb játék innováció a Rubik-kocka óta. Intelligens játék, amelyet “kockák” terveztek gyermekeknek. (És felnőtteknek). Az ismertsége folyamatosan növekszik, de szerintünk még hatalmas potenciál rejlik benne. Mi természetesen nem elsősorban műszaki szempontból, hanem a fejlesztő pedagógia szemüvegén keresztül értékeljük a találmányt – csillagos ötösre.

Tovább >>>

Milyen játékkal fejleszthető a sorrend emlékezet?

KÉRDÉS: Tisztelt Segítő! Szeretnék tanácsot kapni! Hol találok olyan memória fejlesztő játékokat, amivel 4-5 kép sorrendjét kellene megtalálni, és több kép közül kiválasztani azt. 6 éves gyereknek ajánlották, de nem tudom hol keressem.

Tovább >>>