GEKKO Játszóház Képességfelmérés Játékórák Nyári Tábor Blog

icon KOLLEKCIÓ

gyümölcsöző matricák

3 matricáért bezsebelhető kincsek:

 
 

Mókaceruza

Milyen már, hogy miközben rajzolgatok, firkálgatok, boci, katica, breki, tigris, vagy éppen egérke meg táncot jár! Akár mindet összegyűjthetem, mert egy cerka csak három matrica!

 
 
 

Tolltartó

Az én asztalomon mindig katicás rend van, mert minden pöttyébe egy színesemet beleszúrom. Ha pedig úgy gondolom, ki ne színezzek valamit!

 
 
 

Ugrókötél

Ugra-bugra zsupsz a sutra, pulyka húzta pudva dudva, lukba rúgva fult a kútba... Ugrókötél vigyori békás markolattal, ezt a verset azért meg kellene tanulni hozzá.

 
 
 

Zsírkréta

Mágikus zsírkréta.
3 matricáért 6 csodás szín, a tokja meg a markolata.

 
 
 

Maki képkeret

A majmos fa képkeretbe lerajzolhatsz valakit, vagy beleteheted a fényképét. Szép GEKKO sárga, és még banán is van rajta.

 
 
 

12 filctoll

Itt a szivárvány minden színét megtalálja, aki szereti a filctollakat. Karabineres tolltartóval akárhová magaddal viheted, mert filctollakra bárhol szükség lehet!

 
 
 

Amőba

Cook kapitány játszotta először az 1800-as évek tengerészeivel, nehogy már akkor neked ne legyen jó három matricáért! Az nyer, aki négy zsetont először egymás mellé pottyant.

 
 
 

Fa fejtörő

Aki elég ügyes és türelmes, szabályos kockát tud összerakni ezekből az elemekből. Fafejeknek nem való, mert csak felbosszantják magukat!

 
 
 

Szuperfüzet

Spirálos, mint a nagyoknak, cuki állatok a borítóján. Kell ennél több három rongyos matricáért?!

 
 
 

Rumbatök

Rumba, rumba, rumba, engem a rumba döntöget romba!

 
 
 

Barika

Aranyos barikám, kulcstartó karikán. Cipzáras zsebében tartja a pénzem.

 
 
 

Villogó jojó

Az esti bulik sztárja.
Mindenki irigyeli, ki akarja próbálni. Nem sima jojó, hanem villogós.

 
 

6 matricás megakincsek:

 
 

Pénztárcaoroszlán

A cipzárszájú pénztárcaoroszlán befalja a zsebpénzedet, de csak azért, hogy vigyázzon rá.
Ha vásárolni akarsz a boltban, csak kiveszed belőle. Külföldi pénzt is tehetsz bele.

 
 
 

Snoop Doggy Dogg

Remekbeszabott 5 panales baseball sapka, kutyafüllel. Mindenkit olyan aranyossá varázsol, mint Snoopy, a rajzfilmkutyus. Már csak rappelni kell megtanulni.

 
 
 

Nemsokáig fehér persely

Kikeverek gyönyörű színeket és szépen kifestem röfirózsaszínűre, rajzolok neki szemeket és még malacfarkat is. Azt tartja a fáma, hogy minél művészibb a végeredmény, annál több zseton áll a házhoz!

 
 
 

Zsonglőrlabdák

Ha ezt a három labdát tudod úgy dobálni, hogy egyik sem pottyan le a földre, azt úgy hívják, hogy zsonglőrködés. Akár a cirkuszban is felléphetsz vele!

 
 
 

Kulacs

Mire jó egy kulacs? Hát arra, hogy bárhová magaddal vidd a kedvenc italodat.
Nagyon sok belefér, legyen az tea, kakaó, karamellás tej, bodzaszörp vagy akár gyerekpezsgő!

 
 
 

Puha laszti

Ártalmatlan kicsikre, nagyokra, lakásra, ablakra, mégis bele lehet bikázni. Színes is, gurul is, nem lyukad ki, még csak pumpálni se kell.

 
 
 

Színváltó varázslabda

Feldobom kék, leesik narancssárga, mi az? Hétköznapi varázslat, a magasban megváltoztatja színét. Aztaaa. Ilyen varázslabdája még Harry Potternek sincs!

 
 
 

Fogkefekrokodil

A csábos mosolyú krokodilsrác vigyáz a fogkefédre és a homokórájával jelzi,
hogy meddig kell fogat mosnod ahhoz, hogy olyan erős és szép fogaid legyenek, mint neki.

 
 

12 matricás csodák:

 
   

Kosárlabda

A lányoknak sem árt, ha időben megtanulnak kosarat adni! A fiúk sem fiúk, ha nem tudnak zsákolni! A tapadókorongos kosár bármilyen sima felületre rögzíthető, és már lehet is pattintani. A puha labdától az ablak sincs veszélyben.

 
 
   

Kifesthető maci

Bocs, de ilyen medvéje senkinek nincs a világon, mert őt én színezem ki olyanra, amilyenre csak akarom. Kipingálom a nadrágján a betűket és számokat, kezeit, lábait, szemeit és füleit, az tuti, hogy belőle nem lesz mezei barnamedve! Jé a pizsama felsőjén is egy maci, jóllakott mézzel... Adjunk neki is vidám színeket!

 
 
   

Múúúúúúúúú,
a plüss csúzliboci

Ez a kistehén úgy tud repülni, mintha csúzliból lőtték volna ki. És közben bocinyelven azt kiabálja: múúúúúúúúúúúúúúú!

 
 
   

Darts — célbadobó játék

Mágneses dárdákkal kell eltalálnod a céltábla közepét. Minél közelebbi a találat, annál több pontot kapsz. Az a nyertes, aki a legtöbb pontot gyűjti. Képzeld, ebből a játékból még világbajnokságot is rendeznek!

 
 
   

Jégnyalóka gyár

Akinek van saját jégnyalókagyára, nem kell a boltban vennie, bármikor készíthet magának. Csak beleönti a finom szörpöt, jaffa, zöldalma, eper, kóla vagy barack ízűt, akár mindegyik pohárba másfélét, beteszi a mélyhűtőbe és fél óra múlva kész is a négy vigyorgó jégnyalóka!

 
 
   

Petanque — golyószóró játék

A petnanque olyan jó játék, hogy még a felnőttek és öregek is imádják az egész világon! Akár hatan is játszhatjátok, az utcán a parkban vagy akár strandon. A nagy fémgolyót kell a lehető legközelebb dobni a pici fagolyóhoz. Akié a legközelebb landol, az a nyertes.

 
 

24 matricás szuperkincsek:

 
   

Betakaró viziló

Akár otthon fekszem le, akár vendégségbe megyünk aludni, ez a cukorfalat vizilóhölgy mindig gondoskodik a kedvenc pihe-puha takarómról. Így a könnyű szépeket álmodni!

 
 
   

Mestercukrász készlet

A tésztáját összegyúrom, sodrófámmal kilapítom, hopp kész is a kedvenc kekszem. A formáimba muffint lapátolok, mézédes krémet keverek a tetejére. Vaníliás, gyümölcsös, csokis és habos, mindet kisütöm, mert cukrászmester vagyok!

 
 
   

Csokoládé fondue készlet

Saját csokigyárat alapítok, megannyi formájú bonbont cukrászkodok, nem csak karácsonyra, hanem minden nap!

 
 
   

Felfújható
krokodil matrac

Ki szeretne lenni a vízben a legnagyobb király? Lassan úszok vele, vérben forgó szemeitől, rettenetes fogsorától mindenki eliszkol. Csak én nem félek tőle, mert az irányításom alatt nem krokodil ez, hanem kezes bárány. Akár még szörfözhetek is a hátán, legfeljebb lepottyanok róla.