GEKKO Játszóház Képességfelmérés Játékórák Nyári Tábor Blog
 
 

Nálunk minden gyermek remekül érzi magát

A GEKKO Nyári Tábor örömteli közösségi élmény minden 4-10 évesnek.

buli  

A legfontosabb számunkra, hogy gyermeke fantasztikusan érezze magát hétfőtől péntekig. Teljes fizikai és érzelmi biztonságban.
Mintha a nagyszüleinél, rokonokkal nyaralna, ahol senki és semmi
nem ronthatja el a kedvét. Hamisítatlan tábori hangulatú közösségben kicsikkel és nagyokkal és kedves felnőttekkel, akik reggeltől-estig gondoskodnak arról, hogy minden nap tényleg "gyermeknap" legyen.

Minden a gyermekéről szól.

Amíg Ön dolgozik, gyermekét igazán jó helyen, jó közösségben tudhatja, ahová nagy örömmel indulhat minden reggel. Pozitív élményekkel megtelve, jókedvűen találja, amikor jön érte. Ez a GEKKO Nyári Tábor legfontosabb célkitűzése — és minden feltételét megteremtettük, hogy tényleg meg is valósuljon. Az már csak hab a tortán, hogy ez az öt nap pedagógialag rendkívül hasznos is egyben.

 
 
 

Teljes fizikai és érzelmi biztonságban

Akár a játszóházban vagyunk, akár külső helyszínen, minden feltétele adott, hogy gyermeke jól érezze magát.

         
korai fejlesztés   kurzus óvodás korban   kurzus óvodás korban
         

Kis csoport, 2 pedagógus

A limitált létszámú tábort diplomás gyógypedagógus vagy konduktor vezeti, és a segítője is minimum fejlesztő pedagógiai tanulmányokat folytat. Maximum 10 gyermek jut egy hozzáértő felnőttre, egyetlen pillanatra sem maradhat magára senki.

 

A játszóházban

A GEKKO játszóházakat kifejezetten erre a célra terveztük és építettük fel pontos előírások szerint. Teljesen biztonságos környezeteben, óriási, világszínvonalú eszközpark áll rendelkezésre olyan letisztult rendben, hogy nagyon könnyű legyen elmélyülni a játékban.

 

És külső helyszínen

2001 óta táboroztatunk. És értünk a gyermekekhez. Tudjuk, hogy szomjas lesz. Van is víz a hátizsákjában. Hőgutát kap? Nem. Lesz a fején sapka. Nem ég le, bekenjük naptejjel. Használunk kullancsriasztót is. Van nálunk keksz is. Jó kezekben van.

 
Kicsik és nagyok együtt  

Kicsik és nagyok együtt

Bölcsibe, oviba és suliba azonos korú gyermekek járnak...

Pedig a legnagyobb buli, amikor kicsik, nagyok és felnőttek együtt töltenek időt. Veszekedés, rivalizálás helyett a legjobbat hozza ki a nagyokból, a kicsiket pedig egyenesen lenyűgözi a "szinte felnőttek" társasága. Ez a vegyes életkorú, felnőttek által kordában tartott társaság tulajdonképpen az igazán jó nyári hangulat záloga. Mi a GEKKO-ban ráadásul szakmailag is abszolút felkészültünk arra, hogy teljesen különböző képességű gyermekekkel differenciátlan foglalkozzunk.

 

Gyermeke egyedi igényi szerint

Differenciálunk, mert nincs két egyforma gyermek...

A differenciálás egy pedagógiai szakkifejezés, de könnyű érthetővé tenni. Mindenkivel az életkorának, képességeinek, személyiségének, egyedi igényeinek megfelelően foglalkozunk. A program, a játék lehet azonos, de teljesen másképpen vonunk be egy félénk ötévest, mint egy 9 évest, akinek nagyon csapongó a figyelme. Az Ön gyermekével is az egyéni igényei szerint foglalkozunk. Nekünk ez könnyen megy, mert ez a szakmánk. Ő pedig ettől érzi jól magát.

  Differenciálás
 
Minden gyermeket szeretettel várunk  

Minden gyermeket szeretettel várunk

A legnagyobb pedagógiai szakértelemmel...

Van egy hatalmas előnye annak, hogy gyógypedagógus / konduktor végzettségű szakember vezeti a GEKKO tábort. Senkinek sem kell kimaradni a mókából.
Akár a látás-, hallás-, vagy mozgássérült, értelmileg akadályozott gyermekkel is felkészülten, szakszerűen foglalkozunk. Számukra kivételes alkalom, hogy ép társaikkal együtt mókázhatnak. Egy viselkedési- vagy figyelemzavarral küzdő gyermek nekünk "meg sem kottyan". A többieknek is nagy élmény: különbözünk.

         
Örömteli közösségi élmény A hetes turnusok részletes programja Napi 3 étkezés Igény szerint alvás vagy szabadjáték 5x 6 óra képességfejlesztés 1 hét alatt

4-10 éveseknek

5 gyermeknap

Tízórai, ebéd, uzsonna

Igény szerint alvás

30 óra GEKKO játék

         
         
Napi 2 óra a friss levegőn Rengeteg kézműves tevékenység 4 tábor egyben A végén fergeteges buli! Gyümölcsöző Matricák

Minden nap szabadban

Minden nap alkotunk

Minden téren hasznos

Party Péntek :-)

Minden gyermeknek ajándék

         
Jelentkezzen most!
 
  BIATORBÁGY ÓBUDA ZUGLÓ